Esteu aquí: Inici Enfoc | ca | en | es |
Accions del document

Visió/Enfoc

La informació actualitzada i accessible

La informació i les dades d'una empresa requereixen una actualització constant.  Cal tenir les eines necessàries per al treball del dia a dia, eines que facilitin la tasca de  l'usuari.

També, cada vegada és fa més necesari compartir part d'aquesta informació amb altres persones de la mateixa empresa o bé amb persones externes.

Un sistema de gestió de continguts dóna cobertura als dos aspectes anteriors i està obert a moltes funcionalitats. El programari lliure ha fet possible que aquesta eina estigui a l'abast de tothom, de forma gratuïta i amb una qualitat excel·lent.

2tweb dóna a conèixer l'existència d'aquest programari i ofereix servei d'orientació, d'anàlisi i la possibilitat d'adaptació segons les necessitats de cada persona o empresa.

Concretament, ens especialitzem en els productes Zope i Plone, per les prestacions que ofereixen i el gran suport que tenen per part de la comunitat open source i de les empreses que hi col·laboren.

Una vegada finalitzat el projecte, posem a disposició dels clients un bon servei de suport i de manteniment, perquè pensem que és important que un sistema d'aquestes característiques i potencial compti amb l'assistència tècnica necessària per a un funcionament i creixement correctes.Eines personals